Løsninger

Her kan du se billeder fra de mange forskellige brancher vi har leveret til igennem årene

Palletransport

Transport og lagring af paller og stykgods på rulle- og kædebaner – et Q-speciale!

Baseret på vores banesystem Q89 med en kapacitet på 1500 kg pr. m udarbejder vi kundetilpassede løsninger til transport, håndtering og lagring paller, stykgods med en plan, fast bæreflade og råmaterialer i uforarbejdede størrelser.

Q89 systemet består af modulopbyggede standardenheder, herunder rullebaner, kædetransportører, dreje- og løfteborde, vinkeloverføringer, transfervogne, vertikaltransportører m.m.

Alle enheder kan leveres med rulleafstande tilpasset godsets vægt og størrelse.

Køle- og frysehuse

Høj driftsikkerhed, hurtigere transport og mindre energispild – det er nogle af fordelene ved at anvende rullebaner i frostrum.

Det er meget hurtigere at transportere paller ind og ud af fryserummet på rullebaner i stedet for med truck. Men der er andre fordele – eksv. kan man lave porten til fryserummet betydeligt mindre, når der ikke skal køres med truck. Det betyder mindre indslip af varm luft og derfor mindre energispild.

Og samtidig undgår man, at medarbejderne udsættes for pludselige skift mellem den kolde luft i fryserummet og den meget varmere luft udenfor – skift, der ikke er godt for helbredet.

Madrasindustrien

Q-System har gennem mange år udviklet en stor know-how indenfor dette specialområde.

Vi leverer i dag vore specialløsninger til en lang række internationalt anerkendte madrasproducenter i ind- og udland.

Træindustrien

Q-System har gennem mange år udarbejdet solide løsninger til alle produktionsområder i træindustrien, lige fra panellogistikken i mellemvarelageret, over mellemtransport og bearbejdning, til pakning, palletering,lagring og forsendelse.

Lagerløsninger

Avancerede transportløsninger til webshops og rullebanereoler serviceret af Q-loadere

Webshop pakning og udsortering af kasser til forsendelse

Vi designer løsninger, der omfatter transport af kasserne fra pakkeområdet til udsortering på destinationsbaserede udbaner baseret på stregkoder og stregkodelæsere.

Gennemløbsreoler,

hvor indfødning og udtagning finder sted fra hver sin ende af reolen, giver en optimal udnyttelse af lagerarealet. Derfor anvendes denne lagerløsning til såvel råvareopbevaring som til halvfabrikata og færdigvarer for distribution.

Ubemandede lagre med stationære pallereoler

hvor fuldautomatisk indfødning og udtagning foretages af Q-loadere på basis af signaler fra el-styringen. Denne type reoler anvendes i mange virksomheder til opbevaring af færdigvarer til distribution.

Transport af lettere gods

Med rullebaner type Q60/67 med kapacitet op til 200 kg pr. m udarbejder vi kundetilpassede løsninger til transport og håndtering af lettere gods og kasser.

Q60 systemet består af modulopbyggede standardenheder, herunder rullebaner, dreje- og løfteborde, vinkeloverføringer, vertikaltransportører m.m.