Q-System/Q-transportmateriale kåret til Gazelle virksomhed  2017

Q-System: Ekspertise i interne logistikløsninger

Man siger, at man ikke kan lære gamle hunde nye tricks – det gælder dog ikke, når vi snakker om Q-System. Vi har eksisteret siden 1955 og er i dag en af de få tilbageværende producenter i Danmark af interne logistikløsninger.

For at blive kåret til Gazelle virksomhed af Børsen skal virksomheden vokse kontinuerligt og som minimum fordoble sin omsætning eller bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår. Hvad har vi så gjort for at opnå denne ære?

Vi har i over 60 år leveret komplette, skræddersyede transport- og håndteringsløsninger med komplicerede styringer til alle brancher og projekttyper og har herigennem stor viden om, hvad der “rører sig” i logistikverdenen, og en stor ekspertise i at lave projekter, hvor indgangsperspektivet og fokus er på optimering af produktion, forbedring af arbejdsmiljøet og ikke mindst en hurtig payback.

En global eksportvirksomhed

Udover salg i Danmark har vi udviklet os til en absolut eksportvirksomhed med store projekter i bl.a. Sverige. Virksomheder som Tetra Pak, IKEA, Hilding Anders, Scapa og et utal af virksomheder i træindustrien har alle haft projekter leveret af Q-System.  I Danmark kan bl.a. nævnes virksomheder som Bestseller og Post Nord, som nogle af de faste kunder.

Med den store udvikling indenfor e-handel har vi også specialiseret os i at levere løsninger til distributionslagre i hele Nordeuropa, hvor virksomheder som bl.a. Prime Cargo og Matas har brugt systemer fra Q-System til pakkesortering.

blank

Det næste skridt fremad for os er en videre fokus på automation og industri 4,0. Vi har allerede arbejdet længe på AGV løsninger, og det næste modul i denne udvikling er Q-Log – et dataindsamlings- og analyseværktøj for yderligere optimering.  Dermed kan man i fremtiden, eller rettere sagt allerede nu, få komplette logistikløsninger leveret og produceret af Q-System.