Q-System/Q-transportmateriale kåret til Gazelle virksomhed  2017

Man siger, at man ikke kan lære gamle hunde nye tricks – det gælder dog ikke, når vi snakker om Q-System. Vi har eksisteret siden 1955 og er i dag en af de få tilbageværende producenter i Danmark af interne logistikløsninger. For at blive kåret til Gazelle virksomhed af Børsen skal virksomheden vokse kontinuerligt og som minimum fordoble sin omsætning eller bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår. Hvad har vi så gjort for at opnå denne ære?
Vi har i over 60 år leveret komplette, skræddersyede transport- og håndteringsløsninger med komplicerede styringer til alle brancher og projekttyper og har herigennem stor viden om, hvad der “rører sig” i logistikverdenen, og en stor ekspertise i at lave projekter, hvor indgangsperspektivet og fokus er på optimering af produktion, forbedring af arbejdsmiljøet og ikke mindst en hurtig payback. Udover salg i Danmark har vi udviklet os til en absolut eksportvirksomhed med store projekter i bl.a. Sverige. Virksomheder som Tetra Pak, IKEA, Hilding Anders, Scapa og et utal af virksomheder i træindustrien har alle haft projekter leveret af Q-System.  I Danmark kan bl.a. nævnes virksomheder som Bestseller og Post Nord, som nogle af de faste kunder. Med den store udvikling indenfor e-handel har vi også specialiseret os i at levere løsninger til distributionslagre i hele Nordeuropa, hvor virksomheder som bl.a. Prime Cargo og Matas har brugt systemer fra Q-System til pakkesortering.
Det næste skridt fremad for os er en videre fokus på automation og industri 4,0. Vi har allerede arbejdet længe på AGV løsninger, og det næste modul i denne udvikling er Q-Log – et dataindsamlings- og analyseværktøj for yderligere optimering.  Dermed kan man i fremtiden, eller rettere sagt allerede nu, få komplette logistikløsninger leveret og produceret af Q-System.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

og få de seneste nyheder, tips og tricks før alle andre!

Du har nu tilmeldt dig!