Q-System satser på udlandet med PallEvator pallemagasinerne

Virksomheder som Styropack, Færch Plast, Post Nord og Biltema er med til at skubbe PallEvator pallemagasinerne frem på det danske marked. Alle 4 har været meget tilfredse med pallemagasinernes stabilitet og den hurtige assistance fra Q-System, hvis noget er gået galt. Derfor har de har gjort PallEvator til deres foretrukne mærke.

Post Nord har alene i Danmark 17 magasiner stående i deres forskellige afdelinger rundt i landet, Biltema har en PallEvator stående i hver butik i Danmark, Styropack har netop købt endnu et magasin og Færch Plast har nu også fået installeret 6 pallemagasiner i deres engelske afdeling.

“I dag sælger vi vore interne transport- og logistikløsninger i udlandet direkte til den enkelte kunde og gennem integratorer, fortæller Stefan Stokvad, der står i spidsen for salget af PallEvator pallemagasinerne. Men vi ser en mulighed for at udvide vores salg til udlandet gennem etablering af et internationalt distributørnet for pallemagasinerne, og det er vi godt i gang med.

Vore elektriske stand-alone pallemagasiner kan nemt konverteres til et in-line magasin ved at indsætte en rullebane i bunden af magasinet, og dermed har man jo starten på et rullebanesystem.  Da vore distributører i udlandet sædvanligvis også har andre produkter i sit sortiment vil det være naturligt og en fordel for dem også at forhandle vore rullebaner, både de lette udrevne baner og de drevne, så man kan”følge” kundens udvikling af sin interne transport. Vi ser derfor pallemagasinerne som en slags “stepping stone” til vores øvrige produktprogram, slutter Stefan Stokvad.

;

PallEvator pallemagasinprogrammet består af 10 forskellige stand-alone modeller og et in-line magasin i forskellige udformninger til inkorporering i et transportanlæg. Alle modeller er plug-and-play og elektriske og dermed super fleksible og billige i drift.

Q-System har over 50 års erfaring med at producere pallemagasiner og har de sidste par år brugt masser af tid og ressourcer på at videreudvikle og re-designe PallEvator stand-alone programmet, så det nu står helt skarpt.