Virtuel FAT-test og alternative løsninger: Gennemførelse af projekter under Covid-19-restriktioner

I forbindelse med større projekter og i dette tilfælde vores projekt hos Linak, gennemfører vi factory tests (FAT-tests) af forskellige dele af anlæggene med deltagelse af vores kunder. Men på grund af de nuværende udfordringer med Covid-19 har det vist sig problematisk at rejse fra et land til et andet uden at skulle i karantæne. Desuden er medarbejdere i danske virksomheder tøvende med at besøge andre firmaer af forsigtighedshensyn.

Sikkerhed og forsigtighed: Linak vælger virtuel FAT-test i stedet for fysisk besøg

Af hensyn til sikkerhed og forsigtighed ønskede Linak derfor ikke at besøge vores faciliteter for at gennemføre FAT-testen af en specialdesignet afstabler sammen med det tilhørende banesystem. Det betød, at vi måtte finde en alternativ løsning.

Ved Linak’s produktion ankommer dele i palletårne, hvor flere paller er stablet oven på hinanden eller flere paller med rammer er stablet oven på hinanden.

Formålet med afstableren er at adskille disse paller. Dette opnås ved, at afstableren, på samme måde som et pallemagasin, løfter alle paller undtagen den nederste, som derefter køres fremad på den drevne rullebane. Herefter sætter afstableren pallestakken ned på banen, løfter alle paller undtagen den nederste, og gentager processen.

Virtuel kommunikation: Flytbart kamera muliggør realtidsobservation af testen

For første gang har vi udført en virtuel FAT-test ved hjælp af Teams og et flytbart kamera. Dette gjorde det muligt for os at kommunikere med Linak, samtidig med at de kunne følge hele testen live.

Den virtuelle test forløb godt, hvilket betyder, at vores næste virtuelle FAT-test sandsynligvis vil blive udført på transportanlægget til en af vores svenske kunder, som skal leveres inden for kort tid.

Vi er glade for at kunne tilpasse os de nuværende omstændigheder og sikre, at vores kunder stadig kan deltage og være involveret i testprocessen, selvom vi ikke kan mødes fysisk på grund af rejserestriktionerne.

Som virksomhed er vi forpligtet til at opretholde sikkerheden for vores medarbejdere og samtidig sikre, at vores projekter skrider frem som planlagt. Ved at finde alternative måder at gennemføre tests på, såsom virtuelle løsninger, kan vi fortsat levere vores produkter og ydelser til vores kunder uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi er taknemmelige for vores kunders forståelse og fleksibilitet i denne udfordrende tid og ser frem til at fortsætte vores succesfulde samarbejde.

blank