Sådan optimerer du din produktion :

Q Lean Connect

AGV står for Automated Guided Vehicle. Det er med andre ord en mobil robot, der kører efter nogle markeringer i gulvet eller bruger vision, magneter eller laser som navigation. De bruges ofte på lagre og i produktionshaller til at fragte gods og materialer fra A til B helt automatisk.

Med en Q Lean Connect sparer man masser af tid og kraft på at hente og levere emner, og man kan derfor bruge tiden mere effektivt på andre områder. Ikke nok med at produktionen bliver optimeret, arbejdsforholdene og arbejdsmiljøet bliver også bedre pga. eksempelvis reduceret truckkørsel og mindre manuel håndtering af godset.

Vi har den sammenhæng samlet en top 5 fordele med en Q Lean Connect.

  1. Lean Connect kan skræddersys til dit bestående transportanlæg og udrustes med eksv. rullebane, kædebane eller båndtransportør.
  2. Vognen kan som standard transportere paller med vægt op til 1200 kg og naturligvis også alle andre typer gods med en plan bæreflade.
  3. Med en Lean Connect kan du halvere afhentnings- og afleveringstiden og hermed effektivisere din produktion.
  4. Du kan vælge mellem forskellige navigationssystemer:
    vision/kamera, hvor vognen følger en streg i gulvet, induktionskabel, som er nedfældet i gulvet, eller laser, magnet eller kontur.
  5. Lean Connect er batteridrevet og kører mellem 10 og 12 timer på en opladning – med 2 batterier kan den køre 24 timer i døgnet.