I disse tider med fokus på ergonomi, tunge løft og arbejdsmiljø, så kan du forbedre alle tre punkter en PallEvator.

Hvordan? Læs med herunder.

Vi har lavet en Top 8 fordele ved at anskaffe dig et PallEvator pallemagasin fra Q-System.

8: PallEvator pallemagasinet er 100 % elektrisk.

Det vil sige, at du kan spare op til 80 % i driftsomkostninger sammenlignet med tryklufts pallemagasin. Samtidigt gør det magasinet super fleksibelt, så du kan placere det lige hvor du har brug for det, så længe der er et stik i nærheden.

7: Super service.

Hos Q-System har vi over 50 års erfaring med produktion af pallemagasiner, så vores serviceteam kender til alle mulige problemstillinger. Ikke nok med det, så er priserne på PallEvator pallemagasinerne mere end konkurrencedygtige.

6: PallEvator pallemagasinet kan håndtere alt fra 1-100 paller.

Q-Systems brede linje af PallEvator pallemagasiner gør, at du nemt kan finde et magasin, der passer til dine eksakte behov. Der er bestselleren Q1, der kan håndtere 15-25 paller, Q½ der er lavet til halvpaller, Q Double der kan håndtere 2 paller i forlængelse af hinanden eller ekstra lange paller og så er der Q5 og Q-Tower der kan håndtere 25-100 paller alt efter behov. Til sidst er der også In-line magasinet, der er beregnet til indbygning i et transportanlæg

5: PallEvator pallemagasinet kan håndtere alle typer paller.

Bruger du andre typer paller end europaller, så kan vi skræddersy et PallEvator pallemagasin, så den passer til de paller, du bruger, om det så er træ, plastisk, metal eller noget helt fjerde – det samme gælder med pallestørrelser.

4: PallEvator pallemagasinet kan skræddersyes til netop DIT behov.

Udover palletyper og størrelser – så indeholder PallEvator linjen også masser af ekstra tilbehør, der kan optimere sikkerheden og oplevelsen af en PallEvator. Du kan få: truckværn, der beskytter magasinet, for at blive ramt af trucks, Palleindfødningsstyr, der søger for at pallerne stakkes lige, forstærket bagvæg, firmaets egen farve og mm.

3: Sikkerheden er i top!

Alle PallEvator pallemagasiner kommer med indbyggede sikkerhedssensorer, der stopper magasinet, hvis der er noget, der kommer i vejen. Man kan også få fyldemelder sat på, så pallestakken ikke overskrider max kapaciteten og dermed risikoen for at pallerne falder ud og at motorerne ikke bliver overbelastet.

2: Forøget produktivitet.

Med PallEvator pallemagasinet får du et mere optimeret palleflow, du bruger mindre tid pr. palle – en PallEvator kan håndtere op til 156 paller i timen, forbedret intern logistik og mere rydeligt lager/produktionsområde, der alt sammen giver en forøget produktivitet.

1: Bedre arbejdsmiljø.

Med PallEvator pallemagasinet behøver du ingen manuel pallehåndtering, dvs. ikke flere tunge løft, som i sidste ende resulterer i færre arbejdsrelaterede fravær/sygedage. Samtidigt reduceres truckkørslen, som giver et lavere støjniveau og bedre luftkvalitet og skaber et meget bedre indeklima.

Så hvis du gerne vil have bedre arbejdsmiljø, forøget produktivitet hvor sikkerheden er i højsædet og til en fornuftig pris, så burde du overveje et PallEvator pallemagasin fra Q-System.