Factory House

Vi har leveret et transportanlæg til Factory House i Odense, der omfatter omkring 80 m udrevet rullebane kombineret med tre store kugleborde, hvor man kan dreje emnet rundt, som man har lyst og 2 meget store vippeborde. Desuden er der leveret en drevet rullebane med hæve/sænkbare vinkeloverføringer ind til en CNC-maskine.

Factory House udvikler og producerer modulopbyggede huselementer, som anvendes i egne ejendomsprojekter. Her bliver modulerne stablet oven på hinanden i et system, som gør, at de kan anvendes til både kollegielejligheder, en-familie-lejligheder og penthouses. Vores baner bliver anvendt  i forbindelse med produktionen af vægge til disse modulhuse.

Emner/væggene bliver savet til og derefter limet sammen til færdige sider. Herefter bliver de transporteret videre på udrevne Q-rullebaner, samtidig med at man monterer kantskinner, vinduer m.m. 

Når væggene er færdigmonterede bliver de sendt videre på rullebanerne og ind på de 2 specialdesignede vendeborde med ruller, som står i horisontal position. Via en lille styring med pneumatik, bliver bordene herefter rejst op i vandret stilling, og væggene, der nu står på højkant  bliver sendt videre til malerkabinen ophængt i loftmonterede køreskinner og igen videre til montageafdelingen. Her bliver bund, vægge og loft monteret, så et færdigt modul kan sendes afsted på en blokvogn. Et modul kan veje helt op til 24 tons, så det er solide huse, de laver hos Factory House. 

Det er ikke første gang, vi i Q-System har leveret baner til husproduktion. For et par år siden leverede vi et stort drevet anlæg – og senere flere baner – til svenske Derome Plusshus, der laver “ready-to-install” træhuse. Herunder nogle fotos fra Factory House

 

Green Box

Vil også anvende flere udrevne rullebaner i produktionen

Green Box i Aulum er på en måde inden for samme branche som FactoryHouse. Green Box producerer nemlig præfabrikerede baderumskabiner/ badeværelser, som er lige til at sætte ind i nybyggeri og ved renovering af bestående huse. Derfor håndterer Green Box også store plader/vægge til disse kabiner.

Vi har netop leveret to 5 m lange udrevne rullebaner, som placeres parallelt med en afstand på ca. 60 cm, så man kan gå mellem banerne og skubbe pladerne fremad.

For enden af disse 2 baner er placeret 2 parallelle rullebaner på 19 m (også placeret med afstand imellem, så man kan skubbe fremad). Disse to baner står på tværs af 5 m banerne. Derfor er der indbygget nogle pneumatisk hæve/sænkbare rullelister, så at man let kan rulle pladerne fra den langsgående til den tværgående bane.