Taulov Pakkecenter optimerer palleflowet og arbejdssikkerheden med elektriske pallemagasiner

Postnord erhvervsindlevering i Taulov har stigende kundeantal, hvilket indebærer en øget pallemængde. Til at holde styr på de mange paller installerede de i første omgang 4 PallEvator Q1 pallemagasiner, der hver har plads til 15 paller. De gik hen og blev så tilfredse med dem, at de nu har fået leveret 6 mere, så de har 10 i alt. Det betyder at de udskifter alle deres nuværende tryklufts pallemagasiner, så de udelukkende har de elektriske PallEvator Q1 pallemagasiner fra Q-System stående.

Stabil og sikker løsning

”Vi får mange paller ind i ryk, så det skal fungere med at komme af med pallerne, der ellers hober sig op alle vegne, fortæller Kim Kristensen fra Postnord i Taulov. Vi havde pallemagasiner i forvejen; men de gik alt for ofte i udu, når vi havde allermest travlt.”

“I vores branche, hvor vi håndterer rigtig mange paller, er det vigtigt, at pallemagasinerne er til at stole på og ikke “går ned” i tide og utide – og med de ti PallEvatorer fra Q-System har vi fået en stabil løsning,” fortsætter Kim Kristensen.

Anbefaling fra Postnord i Brøndby bekræfter værdien af Q-Systems PallEvatorer

Postnord i Brøndby spillede en afgørende rolle i beslutningen, da de anbefalede Taulov Pakkecenter at købe Q-Systems PallEvatorer. Postnord i Brøndby har nemlig selv 4 PallEvator pallemagasiner stående, og dem er de meget tilfredse med.

PallEvatorerne er udstyret med flere sikkerhedsforanstaltninger, såsom sikkerhedsoverbygning, der sikrer at pallerne ikke falder ud, og sikkerhedssensorer i gulvniveau, der stopper magasinet, hvis eksv. en fod kommer ind i pallemagasinet.

”Vi går meget op i vore ansattes sikkerhed på arbejdet, siger Kim Kristensen, “så en PallEvator, hvor sikkerheden er i top, og palleflowet er yderligere forbedret, passer rigtig godt ind hos os.”

Grøn løsning

Med et elektrisk pallemagasin som PallEvatoren kommer Postnord i Taulov til at spare op til 80% på driftsomkostningerne sammenlignet med andre pallemagasiner, der bruger trykluft .

”Vi glæder os til at se den næste regning”. Samtidig er et elektrisk pallemagasin så fleksibelt, at det kan placeres stort set alle steder, så længe der er et stik i nærheden. Alt dette resulterer i en forøget produktivitet og ikke mindst i et bedre arbejdsmiljø hos Postnord Pakkecenter i Taulov.