Q-System introducerer Q-Log

– et data-indsamlings- og analyseværktøj, der vil optimere produktionen yderligere.

Indtil nu har vi, Q-System, været kendt for vore modulopbyggede logistikløsninger. Hvert produkt er et modul ligesom legoklodser, som du kan bruge til at opbygge dit helt eget skræddersyede anlæg. Lige fra Q63 banerne til let gods op til Q89 banerne til gods over 1000 kg/m, til AGV’er og pallemagasiner og alt derimellem. Alle disse moduler kan bruges enkeltvis eller kombineres til komplette anlæg.

Det nyeste skud på modulstammen er faktisk to moduler til at udvide og optimere allerede eksisterende anlæg eller tilføje dem til nye anlæg. Vi kalder dem “Q-Data” og “Q-Log”.

Q-Data-modulet er dataindsamling. Det er en database for kommunikation mellem PLC-styringer og eksv. eksisterende WMS- systemer. Til Q-Data-modulet kan du tilføje flere forskellige elementer såsom recepthåndtering, materialehåndtering, identifikation f.eks. via stregkoder, kommunikation mellem eksisterende og fremtidige maskiner osv. Der er mange muligheder for at indsamle alt det data, du har brug for.

Når al data er samlet, kommer Q-Log ind i billedet. Q-Log er en webbaseret produktionslog og præsentationsværktøj, der opstiller dine data, så det er nemt at analysere. Det kan f.eks. indeholde driftsstatus, forbrugsstatus osv.

Du kan modtage skræddersyede rapporter hver dag, uge, måned eller det interval, der passer bedst med lige præcis de data, du gerne vil se. Da loggen er webbaseret er al data tilgængelig på alle platforme – det være sig PC, tablet eller mobil – og det er muligt at få dem vist på storskærm ude i produktionen, så alle kan følge med i udviklingen.

På denne måde kan du holde styr på din produktion overalt via din smartphone.